DE CAKE VAN FERRERO ROCHER - EEN ECHTE CHOCOLADEBOM

 

Componenten

Eerste laag:

- 300 g nougatwafels
- 150 g hazelnoten
- 200 gr Nutella

Tweede laag:

- 500 g mascarpone-kaas
- 400 gr Nutella
- 100 g nougatwafels
- 200 g hazelnoten

Derde laag:

- 300 gr Nutella
- 10 Ferrero Rocher-chocolaatjes

Wijze van voorbereiding:

Fruit de hazelnoten in een droge pan tot ze geurig zijn. Schil ze en maal ze. Maal in een multipractice de wafels en meng ze met de hazelnoten en Nutella.

Druk in een cakevorm en laat afkoelen.

Meng de rest van de gemalen wafels met de hazelnoten, mascarpone kaas en Nutella. Meng goed en bedek de eerste laag.

Smelt de overgebleven Nutella kort in de magnetron en bestrijk de cake ermee. Snijd de Ferrero-chocolaatjes doormidden en schik ze op de taart.

Bron: domacica.com

0 Comments:

Постави коментар