Componenten
een van de twee zwarte korstjes 2X
- 4 eieren
- 4 eetlepels suiker
- 1,5 eetlepels griesmeel
- 3 eetlepels cacao
- een halve theelepel bakpoeder
Witte schors:
- 6 eiwitten
- 300 g suiker
- 1 eetlepel grutten
- 1 eetlepel azijn
Vul de room
- 6 eidooiers
- 250 g poedersuiker
- 200 g witte kookchocolade
- 1 zakje vanille slagroom
- 50 ml melk
Externe / witte crème
- 3 zakjes slagroom
- 200 ml melk
- Bestrooi 4 eetlepels suiker met een beetje gemalen hazelnoten en chocoladekruimels
Voorbereiding
2 zwarte korsten / koekjes klop eieren met suiker, meng bakpoeder met griesmeel mix griesmeel met eimengsel voeg cacao toe en meng alles goed vet een kom in met olie en bestrooi met bloem aanbevolen diameter van de pan 25-30 cm bakken in een voorverwarmde oven 180 ° C ongeveer 10 min. Witte korst / biscuit ‘klop de eiwitten met de suiker, voeg het griesmeel en de azijn toe, meng alles goed zoals in de video wordt getoond tijdens het bakken, de witte korst zal barsten en tot 7-8 cm groeien.
Vul slagroom slagroom met melk goed kloppen, assembleer en meng slagroom en mengsel van eieren en poedersuiker, voeg gesmolten witte chocolade toe en meng alles goed - Witte room verzamel alle ingrediënten en meng alles in de sneeuw voor een lange tijd. Monteer de cake zwarte korstvullende crème-witte korstvullende crème-zwarte korst -verdeel de witte room gelijkmatig over de buitenkant, - bestrooi met een beetje gemalen hazelnoten en chocoladekruimels
Bron: novostiiiiiii.blogspot.ba
0 Comments:
Постави коментар