6 eieren
110 g suiker
5 eetlepels cacaopoeder
100 g zachte bloem
1 bakpoeder
150 ml melk
150 ml olie
Vanilleroompudding:
850 ml melk
2 puddingpoeders met vanillesmaak
90 g suiker
1 vanillesuiker
125 g boter
Chocoladepuddingcrème
850 ml melk
2 puddingpoeders met chocoladesmaak
90 g suiker
100 g melkchocolade
Voeg een snufje zout toe aan de eiwitten en mix ze tot een stevig beslag. Klop de eidooiers los met de suiker. Voeg de cacao toe, meng even en voeg dan de melk en olie toe. Voeg vervolgens bloem en bakpoeder toe en meng alles licht. Roer tot slot de eiwitten erdoor met een keukenmachine.
Giet het koekjesmengsel in een ingevette en met bloem bestoven bakvorm (25 × 35 cm) en bak 15-20 minuten op een temperatuur van 180°C. Gebruik een tandenstoker om het deeg te controleren en bak het.
Om de vanilleroompudding te bereiden, kook je volgens de instructies op de verpakking, samen met de suiker. Haal van het vuur, voeg dan de in blokjes gesneden boter toe en roer tot deze gesmolten is. Giet de hete room over de koekjes.
Bereid de chocoladeroom op dezelfde manier als de vanilleroom, voeg gewoon de in blokjes gesneden gebroken chocolade toe aan de gekookte pudding in plaats van boter. Giet de chocoladeroom over de vanillepudding.
Koel de cake voor het serveren eerst af op kamertemperatuur en daarna in de koelkast.
0 Comments:
Постави коментар