SIMPLE PUDDING CAKE: De perfecte combinatie van een sappig koekje en twee fijne crèmes

 

6 eieren

110 g suiker

5 eetlepels cacaopoeder

100 g zachte bloem

1 bakpoeder

150 ml melk

150 ml olie

Vanilleroompudding:


850 ml melk

2 puddingpoeders met vanillesmaak

90 g suiker

1 vanillesuiker

125 g boter

Chocoladepuddingcrème


850 ml melk

2 puddingpoeders met chocoladesmaak

90 g suiker

100 g melkchocolade

Voeg een snufje zout toe aan de eiwitten en mix ze tot een stevig beslag. Klop de eidooiers los met de suiker. Voeg de cacao toe, meng even en voeg dan de melk en olie toe. Voeg vervolgens bloem en bakpoeder toe en meng alles licht. Roer tot slot de eiwitten erdoor met een keukenmachine.

Giet het koekjesmengsel in een ingevette en met bloem bestoven bakvorm (25 × 35 cm) en bak 15-20 minuten op een temperatuur van 180°C. Gebruik een tandenstoker om het deeg te controleren en bak het.

Om de vanilleroompudding te bereiden, kook je volgens de instructies op de verpakking, samen met de suiker. Haal van het vuur, voeg dan de in blokjes gesneden boter toe en roer tot deze gesmolten is. Giet de hete room over de koekjes.

Bereid de chocoladeroom op dezelfde manier als de vanilleroom, voeg gewoon de in blokjes gesneden gebroken chocolade toe aan de gekookte pudding in plaats van boter. Giet de chocoladeroom over de vanillepudding.

Koel de cake voor het serveren eerst af op kamertemperatuur en daarna in de koelkast.

0 Comments:

Постави коментар