In slechts 20 minuten heb je de perfecte romige cake met een delicate smaak. Probeer het, u zult zich niet bekeren.
Componenten
- 250 g gemalen plasmakoekjes
- 100 g boter
- 400 gr Nutella of een andere Eurocream
- 500 g Philadelphia-kaas (of andere roomkaas)
Voorbereiding
Combineer boter met 1 eetlepel Nutella en smelt goed op stoom (of in de magnetron). Giet dit mengsel over de gemalen koekjes. Laat in de koelkast staan. Meng de rest van de Nutella met de "Philadelphia" kaas met behulp van een mixer. Laat het resulterende mengsel ook in de koelkast staan.
Haal je cakebodem uit de koelkast. Doe het in een vorm. Lijn het goed uit met een glas. Schep er een mengsel van kaas en chocoladeroom op en verdeel het goed over de bodem. Laat de cake ongeveer 20 minuten in de koelkast staan om te combineren.
0 Comments:
Постави коментар