Cake Top plezier

 


Twee korsten:

  • 4 eieren
  • 4 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels water
  • 50 ml olie
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 bakpoeder
  • 250 ml koffie of chocolademelk

Room:

  • 4 eidooiers
  • 1 eetlepel suiker
  • 300 ml melk
  • 5 eetlepels bloem
  • 100 g margarine
  • 3 eetlepels poedersuiker
  • 2 vanillesuiker

Wit gedeelte:

  • 4 eiwitten
  • 7 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels water

Glazuur:

  • 100 g chocolade
  • 3 eetlepels olie



Voorbereiding:

Klop de eidooiers met de suiker om ze wit te maken, voeg dan water toe, dan olie, dan bloem, cacao en bakpoeder en meng alles.

Klop de eiwitten apart los, voeg ze toe aan het mengsel met de eidooiers en meng.

Verwarm de oven voor op 200 graden, giet het mengsel in een met bakpapier beklede pan en bak, en laat dan inkoken tot 180 graden.

Mijn bakje meet 30 x 11 cm, en 30 x 20 kan ook gebruikt worden, maar dan snij je de korst verticaal af, en snij ik horizontaal in dit bakje. Pas het aan uw wensen aan.

Meng eidooiers, suiker, vanillesuiker en bloem, giet er een beetje melk bij en breng de rest aan de kook.

als het kookt, kook dan de slagroom en roer tot het dikker wordt, verwijder dan en laat volledig afkoelen.

Klop de margarine met poedersuiker, voeg geleidelijk de afgekoelde room toe en roer.

Giet 125 ml zwarte koffie of chocolademelk over de eerste korst, doe dan de hele room, doe dan de tweede korst en giet over de resterende melk.

Bij het inschenken van de eerste korst kunt u deze het beste een tijdje laten staan, opnemen en pas daarna de crème aanbrengen.

Ik legde alles op de bakplaat want het was diep, cola gedaan, overgoten, room ingeschonken, weer een korst gedaan en weer overgoten.

Klop voor de witte room het eiwit los met een krachtige garde. Meng water en suiker en zet het vuur aan de kook. Mengen.

Als het kookt, laat het 2 minuten koken, schud het dan onmiddellijk door het losgeklopte eiwit en roer op de hoogste snelheid.

Schud rechtstreeks in draden.

Breng deze crème aan op de tweede korst en zet hem in de koelkast om alles een beetje strakker te maken.

Smelt de chocolade met de olie en bedek.

Ik schudde het uit voordat ik het witte gedeelte op de schaal legde en alles viel mooi op, dus heb ik toen het witte gedeelte aangebracht, dat ook stevig is.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар