Taartavond in Venetië

 


Kokosschil:

  • 6 eiwitten
  • 6 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels bloem
  • 100 g kokos

Cacaoschil:

  • 4 eieren
  • 4 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels cacao
  • 1/2 zak bakpoeder

Het dossier:

  • 6 dooiers
  • 6 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels melk
  • 200 g margarine
  • 1 vanillesuiker

Glazuur:

  • 150 g melkchocolade
  • 50 g margarine
  • 5 eetlepels melk

Voorbereiding:



Klop het eiwit met de suiker schuimig en voeg dan de bloem en de kokos toe.

Giet in een bakje van 25 x 35 cm.

Klop de eiwitten met suiker en voeg de eidooiers toe. Meng de bloem, evenals het bakpoeder, voeg dan het mengsel toe en meng lichtjes, giet dan de kokoskorst erover.

Zet 20 minuten op 200 graden. Controleer na 15 minuten.

Combineer de melk, suiker, vanillesuiker en eidooiers en zet ze op stoom om te koken en als ze koken en indikken, laat ze afkoelen.

Klop de margarine los en voeg geleidelijk het afgekoelde eigeelmengsel toe.

Verdeel de room over de afgekoelde koekjes.

Smelt de chocolade met de margarine en melk en giet de eidooierroom erover.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар