Voor de schors:
3 eieren
3 eetlepels suiker
2 eetlepels bloem
1 eetlepel cacao
100 ml melk
Vilder 1:
6 dl melk
150 g suiker
2 zakjes vanillepudding
200 g boter
100 g witte chocolade
Fil 2:
300 gram aardbeien
10 g gelatinepoeder
100 g suiker
Decoratie:
300 g slagroom
Klop de eiwitten met de suiker stijf. Voeg vervolgens de eidooiers één voor één toe, al roerend met een mixer. Meng tot slot de bloem en cacao met een keukenmachine. Giet in een ronde bakvorm en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 15 minuten. Giet melk over de gebakken korst.
Combineer 500 ml melk met suiker en breng aan de kook. Klop de rest van de melk apart met de pudding, giet er dan de kokende melk bij en kook tot het dik wordt. Voeg witte chocolade toe en roer om te smelten. Voeg boter toe aan de afgekoelde vulling en meng goed.
Meng aardbeien en kook ze vervolgens met suiker. Giet 4 eetlepels koud water over de gelatine, als deze opzwelt, voeg je deze toe aan de vulling en meng je tot hij smelt.
Bedek de korst met film 1 ...
0 Comments:
Постави коментар