We brengen je een geweldig recept voor Milka-cake zonder bakken, die je in slechts een half uur kunt maken.
Ingrediënten:
- 1 liter melk
- 10 eetlepels suiker
- 3 vanillepudding
- 300 gram melkmelkchocolade
- 100 gram witte melkchocolade
- 500 ml zoetzure room
- plasmakoekjes
Voorbereiding:
Roer pudding en suiker door 200 ml melk. Giet de rest in een middelgrote pan en wacht tot het op middelmatige temperatuur kookt. Voeg de opgeklopte pudding en suiker toe en roer tot je een puddingmengsel krijgt.
Verdeel het in twee gelijke delen en doe melkchocolade in de ene en witte chocolade in de andere. Roer tot de chocolade smelt. Laat het mengsel daarna afkoelen. Meng de zoetzure room en voeg een kwart van het resulterende mengsel toe aan het mengsel met de chocolade.
Leg in een ronde vorm de folie op de bodem en zijkanten en giet het witte mengsel en een deel van het donkere mengsel eruit. nMeng de mengsels voorzichtig om zwart-witte patronen te vormen. Breng vervolgens de rest van de zoetzure room aan, daarna de rest van het donkere mengsel en maak het plat. Doe alles langzaam, haast je niet.
Week de plasmakoekjes in melk en verdeel ze in het mengsel. Dek af met vershoudfolie en zet een paar uur in de koelkast om de vulling stevig te maken. Haal het uit de koelkast, verwijder de folie en plaats er een blad overheen dat groter is dan de bank. BEURT. Scheid de cake van de vorm, verwijder de vorm en de cake is klaar.
Bron: carolijeukuhinji.info
0 Comments:
Постави коментар