CAKE MIRACLE: Makkelijk te bereiden en de smaak is fenomenaal

 

Componenten:

Componenten:

- 6 eieren
- 300 g suiker
- 2 vanillesuiker
- 200 g bloem
- 200 g griesmeel
- 1 bakpoeder
- zoutinname

Topping:

- 500 ml melk
- 1 liter zoetzure room
- 150 melkpoeders
- 300 g karamel

Voorbereiding:

Scheid het eiwit en de dooiers. Klop de eiwitten stevig met een snufje zout, voeg dan de vanillesuiker en kristalsuiker toe, onder voortdurend roeren op middelhoge snelheid.

Voeg de eidooiers een voor een toe als een stevig mengsel is verkregen. Bakpoeder, bloem en griesmeel, mix en roer met een draad lichtjes de geest al met de reeds losgeklopte eieren.

Breng het resulterende mengsel over naar een vierkante bak bedekt met bakpapier. Bak ongeveer 30 minuten op 220 graden tot het deeg mooi bruin is. Haal het gebakken deeg eruit terwijl het nog warm is, dwz. op een schone doek uit de vorm halen en met een prikker erin prikken.

Klop de melk in een grote pan en smelt de melkpoeder erin, voeg dan koude zoetzure room toe en meng alles goed. Bedek tenslotte met karamel, waar je gekochte karamel kunt gebruiken, en je kunt het zelf maken volgens het recept voor zelfgemaakte karamel.

Portie:

Koel de afgewerkte cake goed af, snijd hem in blokjes en geniet van een verfrissende, lichte, romige snack met drie linzen. Je kunt vers fruit gebruiken in plaats van karamel, dus het zal in een lichtere editie zijn.

Bron: coolinarika.com


0 Comments:

Постави коментар