Chocolate Queen Cake

 


Schors:

  • 3 eieren
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 eetlepel bloem
  • 5 g bakpoeder

Bestanden:

  • 500 ml zoetzure room
  • 500 g roomkaas
  • 200 g poedersuiker of naar smaak
  • 150 g pure chocolade
  • 160 g melkchocolade
  • 160 g witte chocolade

Decoratie naar wens



Voorbereiding:

Zet de oven aan om voor te verwarmen tot 180 graden.

Klop de eiwitten met de suiker om een ​​stevig schuim te krijgen.

Voeg de eidooiers toe en klop opnieuw.

Voeg als laatste de gezeefde bloem en cacao met bakpoeder toe en meng alles.

Schud in een vorm van 26 cm waarin je het bakpapier doet en bak de korst vervolgens ongeveer 20 minuten.

Smelt alle drie soorten chocolade.

De eenvoudigste is in de magnetron op laag vuur, vlak voor het ontdooien. Dan zal het helemaal niet branden.

Terwijl de chocolaatjes afkoelen een basis vormen.

Meng roomkaas en poedersuiker.

Klop de zoete room zachtjes op.

Meng roomkaas en zoetzure room.

Verdeel in drie delen, voeg aan elk een soort chocolade toe en ga zitten.

Breng de filets op de omslag aan, te beginnen met de donkerste. Versier zoals gewenst en laat goed afkoelen.

In de video heeft de cake maar een uurtje in de koelkast gestaan ​​en kun je zien dat hij best stevig is.

Aangenaam.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар