Cake met chocolade en hazelnoten

 


Voor 3 korsten:

  • 6 grote eieren, of 7 kleinere
  • 6 eetlepels suiker
  • 6 eetlepels bloem
  • 50 g chocolade
  • 100 g margarine
  • 2 eetlepels cacao
  • 10 g bakpoeder

Chocolade vulling:

  • 300 ml zoetzure room
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g melkchocolade

Hazelnoot fil:

  • 600 ml melk
  • 2 pudding met hazelnootsmaak (80 gr)
  • 2 eetlepels suiker
  • 150 g margarine
  • 100 g poedersuiker
  • 200 g geroosterde gemalen hazelnoten



Voorbereiding:

Draai de oven op 180 graden.

Drink eerst de chocolade met margarine en laat afkoelen.

Scheid de eidooiers van de eiwitten, voeg suiker toe aan de eidooiers en klop.

Voeg vervolgens gesmolten margarine en chocolade, bloem, cacao en bakpoeder toe.

Verenig alles.

Klop de eiwitten apart los en voeg de helft van het eerder opgeklopte mengsel toe, meng met een keukenmachine of draad en voeg dan de rest toe.

Leg bakpapier in de vorm, schud de hele korst eruit en bak ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de oven.

Laat het gebakken koekje afkoelen.

Maak terwijl de korstjes bakken een pvo-chocoladevulling.

Breng zoetzure room aan de kook tot het kookpunt, verwijder en voeg de gebroken chocolade toe.

Roer tot alles gecombineerd is en laat afkoelen.

Bij lauwwarm in de koelkast zetten.

Meng voor de tweede vulling de peul en de suiker met 100 ml koude melk en zet de rest op het vuur om te koken.

Als het kookt, kook het en roer tot het dikker wordt, verwijder het dan om volledig af te koelen en plaats vooraf een doorzichtige folie zodat de korst niet blijft hangen.

Klop de margarine op kamertemperatuur met poedersuiker, voeg de afgekoelde pudding toe en meng alles door elkaar.

Voeg dan de gemalen hazelnoten toe en meng alles.

Haal de vulling uit de koelkast en roer goed door elkaar.

Snijd het koekje horizontaal in drie delen om drie dunne korstjes te krijgen.

Besproei elke korst met een beetje melk voordat u de vulling aanbrengt.

De korst, de tweede room, de eerste room, de korst, de tweede room, de eerste room, de derde korst en rond de vulling die je nog hebt, kun je ook verplaatsen.

Bedek de hele cake en decoreer.

Aangenaam!

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар