Componenten:
- 2 pakken of 500 g "toto" -koekjes
- 170 g margarine
- 200 g poedersuiker
- 500 ml zoetzure room (zoete room, halta, hulala, slagroom)
- 200 g roomkaas
- 200 g zure room
Voorbereiding:
Maal 300 g toto-koekjes en voeg gesmolten margarine toe, meng.
Het zal een behoorlijk kleverig en zacht mengsel zijn, maar zo hoort het te zijn, het zal strakker worden in de koelkast en het zal als een koekje zijn.
Neem een ring van de cake (ik heb de mijne gemeten in cm, 23 cm), leg hem op een dienblad, schud het mengsel en tik erop met je hand.
Koel terwijl u de vulling maakt.
Klop de zoetzure room op, zorg ervoor dat het niet te veel is, zoiets als slagroom als je roert, want als je het roert krijg je een massa zoals opgeklopte margarine, dat hebben we niet nodig :)
Voeg poedersuiker, roomkaas en zure room toe en klop alles weer door elkaar, net genoeg om alles te combineren. Verwar dat ook niet te veel.
Breek de resterende koekjes in kleine stukjes en voeg ze toe aan de eerder geknede massa.
Combineer alles met een keukenmachine en schud over de nu afgekoelde korst.
Lijn uit, druk goed zodat er geen lucht meer tussen de bast en de hoepel zit.
Laat afkoelen en decoreer zoals gewenst.
Je kunt 2 van de overgebleven koekjes laten en ze malen en erover strooien, bestrooi met chocoladetopping of zoals je wilt.
Serveer de cake goed gekoeld.
Aangenaam.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар