JE MOET PROBEREN: DE PERFECTE CAKE MET WALNOTEN EN NESSKOFFIE

 

Ingrediënten

Cacaoschil:

- 6 eieren
- 11 eetlepels suiker
- 5 eetlepels koud water
- 5 eetlepels bloem
- 5 eetlepels gemalen walnoten
- 1 eetlepel cacao

Lichte schors:

- 2 eieren
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels bloem

Karamel:

- 7 eetlepels suiker
- 2 eetlepels boter

Het dossier:

- 5 eieren
- 14 eetlepels suiker
- 4 eetlepels koffie
- 400 g margarine
- 4 eetlepels poedersuiker

Glazuur:

- 150 g kookchocolade
- 50 g margarine
- 4 eetlepels melk

Voorbereiding

Klop de eiwitten los en voeg de suiker toe, de eidooiers een voor een, en onder voortdurend roeren geleidelijk water geven. Voeg tenslotte de bloem toe gemengd met cacao en gemalen of gehakte walnoten. Bak in een vorm van ongeveer 25 cm x 35 cm op 180 graden.

Karamel:

Smelt in een pan de suiker en voeg tenslotte de margarine toe, al roerend op laag vuur gedurende 2 minuten. Rol dun uit of strooi dit mengsel over het gebakken koekje en bereid een ander terwijl de karamel en korst afkoelen. Klop het eiwit los met de suiker, dan het eigeel en tenslotte de bloem. Bak 10-15 minuten in dezelfde vorm op 180 graden.

Room:

Klop de eieren los met suiker en koffie en zet ze op stoom om te koken tot ze een beetje dikker worden. Laat afkoelen. Klop de margarine los met de poedersuiker en voeg geleidelijk de afgekoelde room toe.

Verdeel deze room over de eerste korst en karamel en leg er een lichte korst op. Doe alle glazuuringrediënten in de sherpa en zet op het vuur om te smelten.

Als het kookt, roer dan 2 minuten, laat het dan afkoelen. Om niet te heet te zijn, bedek dan met een lichte korst. Dit glazuur is wat zachter doordat er melk aan wordt toegevoegd, wil je stevig, dan maak je het zonder melk. Laat de cake een paar uur staan ​​en serveer.

Bron: brzikolaci.com/najbolji-recepti.com

0 Comments:

Постави коментар