Ingrediënten
- 6 eiwitten
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels gemalen walnoten
- 2 eetlepels bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
Bestand I:
- 18 eidooiers
- 200 g poedersuiker
- 250 g margarine
- 200 g chocolade
Fil II:
- 250 g suiker, wie van zoeter houdt, kan er meer in
- 1 l melk
- 100 g dichtheid
- 250 g margarine
Meer:
1/2 l zoetzure room of slagroom
Voorbereiding
Kor:
Klop de eiwitten goed los, voeg de suiker toe en klop nog even door. Voeg vervolgens gemalen walnoten, bloem en gebak toe. Breng het mengsel over in pan nr. 32 die we eerder bekleedden met vetvrij papier. Bak op 200 graden. Hier is de maat voor één korst, drie korsten worden gebakken.
Bestand I:
Klop de suiker en eidooiers erdoor en stoom. Voeg opgeklopte margarine en geraspte chocolade toe aan de koude room.
Fil II:
Smelt de suiker op een hete plaat om te karamelliseren. Klop de dichtheid in de melk om het vloeibaar te maken, laat de rest van de melk achter en giet de gekarameliseerde suiker erbij. Als de suiker is gesmolten en de melk kookt, voeg je de slagroom toe, roer tot het kookt om een dikke room te maken. Koel af en voeg de opgeklopte margarine toe.
Vullen:
Schil + vulling II + korst + vulling I + korst + vulling II doe slagroom er omheen! Ik heb de korst een beetje geweekt met melk!
0 Comments:
Постави коментар