Ingrediënten
het is noodzakelijk
1 liter melk
200 g Gussnela Dolcela (dichtheid)
1,5 kopjes ongeveer 300 g suiker
5 eetlepels Dolcel cacaopoeder
5 gram boter
3 eetlepels honing
1 st Bourbon vanillesuiker
ongeveer 30 stuks chocoladekoekjes
Voorbereiding
1.
Meng in een grote kom het bindmiddel, suiker, cacao en vanillesuiker. Verwarm de melk tot lauwwarm, giet een beetje in het mengsel met de dichtheid en roer, zet het aan de kook onder constant roeren met een draad tot het dikker wordt. Voeg in de hete boter en honing toe en roer om te smelten.
2.
Giet het hete mengsel in een vorm van 30 x 10 cm bekleed met folie, laat 3-4 eetlepels staan, doe het koekje
3.
bestrijk met de rest van het mengsel, plaats zoveel koekjes als nodig is om het mengsel te bedekken, dek af met folie en laat in de koelkast staan, bij voorkeur een nacht
4.
versier zoals gewenst
bron : http://svireceptisuzacistu5.info/
0 Comments:
Постави коментар