HOMEMADE EUROCREAM: Mijn kinderen zeggen dat het dezelfde Nutella is

 

Ik las een aantal recepten (min of meer vergelijkbaar) en stelde mijn eigen recepten samen. Niet om op te scheppen, maar mijn meisjes zeiden dat het de beste eurocream was die ze ooit hadden gegeten. Ik heb niet echt enkele foto's omdat het niet mijn bedoeling was om het recept te publiceren.

Ingrediënten

- 200 g water
- 300 g suiker
- 2 vanillesuiker
- 1 theelepel vanille-extract
- 200 g kokosolie / vet
- 200 g melkpoeder
- 100 g witte chocolade
- 100 g hazelnoten
- 2-3 eetlepels cacaopoeder

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 150 ° C en fruit hierin de hazelnoten ca. 10 minuten. Schil een pompoen, rasp hem en pers het sap uit. Klop ze vervolgens met een staafmixer tot je een room krijgt.

Doe water, suiker, vanillesuiker, vanille-extract en witte chocolade in een kom. Zet het vuur aan, roer en wacht tot alles is gesmolten. Voeg als het een beetje afgekoeld is de hazelnootcrème toe en meng goed.

Voeg dan meer melkpoeder en kokosolie / vet toe en meng alles goed door elkaar. Scheid de helft van het mengsel en doe er cacao in, meng goed.

Terwijl ze nog warm en vloeibaar zijn, doe je beide mengsels tegelijk in een pot. Zet even in de koelkast.

Bron: coolinarka.com

0 Comments:

Постави коментар