CARAMEL CAKE: Heel eenvoudig met een rijke crème

 

Componenten


Biscuit:



- 11 eiwitten

- 11 eetlepels suiker

- 3 eetlepels paneermeel

- 20 dkg gemalen walnoten

- 1 vanillesuiker

- 1 bakpoeder


Biscuitcoating optie 1:


- 20 dkg snoep hazelnoot karamel

- Voeg indien nodig 2 eetlepels melk toe


Biscuitcoating optie 2:


- 20 dkg nutella


Bestand:


- 11 eidooiers

- 11 eetlepels suiker

- 3 eetlepels dichtheid

- 2 dcl melk

- 20 dkg pure chocolade

- 1 margarine


Voorbereiding


Biscuit:


Mix de eiwitten tot ze stevig zijn, voeg suiker toe en blijf mixen, voeg paneermeel, noten en bakpoeder toe. Bak in een grotere pan, wanneer afgekoeld in tweeën gesneden.


Smelt de karamel lichtjes in 2 eetlepels melk en voeg eventueel meer melk toe / om een ​​dikke chocoladeglazuur te krijgen / giet warm over de koekjes / deze optie 1 is beter / maar je kunt ook optie 1 of 2 gebruiken, of 1 en 2 combineren.


Bestand:


Meng de eidooiers met de suiker, voeg de dichtheid toe en kook het lichtjes in 2 dcl gestoomde melk of op zeer laag vuur, voeg de chocolade toe die eerder licht gesmolten is. Wanneer het dikker wordt, koelt u af en voegt u de margarine of boter toe aan de room.


Stapelen:


Giet gesmolten karamel over de koekjes, doe de helft van de room op het eerste koekje, doe het tweede koekje en de rest van de room erop. Bestrooi met gemalen walnoten of fijngehakte walnoten erover.

0 Comments:

Постави коментар