Ingrediënten:
- 8 eieren
- 200 g suiker
- 200 g gemalen hazelnoten
Het dossier:
- Een zakje chocoladeslagroom
- 125 ml melk
- 3 eetlepels pruimenjam
Glazuur:
- 200 g kookchocolade
- 40 g boter
Versiering:
- een zak slagroom
- 100 g amandelblaadjes
Voorbereiding:
Stap 1.
Klop de eidooiers en suiker los, voeg de gemalen hazelnoten en het opgeklopte eiwit toe, giet het mengsel in een met bakpapier beklede vorm en bak gedurende 40 minuten op 180 graden.
Stap 2.
Klop de slagroom stevig op, snijd de afgekoelde korst in twee delen. Smeer het eerste deel in met jam, breng de vulling erover aan. Bedek met een andere korst, druk licht aan en bereid het glazuur voor.
Stap 3.
Als de chocolade is gesmolten, giet je over de cake en laat je afkoelen. Versier de cake met slagroom.
Bron: prijateljica.info
0 Comments:
Постави коментар