Een weelderig en romig dessert dat zeker de moeite waard is. Dit wordt u bevestigd door al degenen die u ermee eert!
Ingrediënten
Biscuit:
- 6 eieren
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 5 eetlepels cacao
- 6 eetlepels warm water
- een snufje zout
Melk creme:
- 700 ml melk
- 70 g dichtheid
- 2,5 eetlepels suiker
- 100 g witte chocolade
- 150 g boter
- 100 g poedersuiker
Glazuur:
- 150 g melkchocolade
- 3 eetlepels melk
- 1 eetlepel suiker
- 100 g margarine
Decoratie:
- Chocolade kruimels
Voorbereiding
Biscuit:
Klop de eiwitten los met zout, voeg suiker toe en vervolgens eidooiers. Voeg geleidelijk water, kloppen en tenslotte bloem toe gemengd met cacao en bakpoeder. Bak twee korsten van dit mengsel op 180 ° C.
Room:
Scheid 100 ml melk en meng met suiker en dichtheid, breng de rest met gemalen chocolade aan de kook. Als het kookt, kook het mengsel en roer, en haal dan van het vuur om af te koelen. Klop de margarine los met de poedersuiker en voeg toe aan de afgekoelde room.
Glazuur:
Meng alle ingrediënten voor het glazuur en zet op laag vuur om op te lossen en te drogen. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Stapelen:
Bestrooi de korst met melk en breng de helft van de witte room aan, dan de helft van het melkglazuur en leg er nog een korst overheen. De rest van de witte crème en glazuur gaat naar de tweede korst. Bestrooi tenslotte met chocoladekruimels.
Bron: Quick Cakes
0 Comments:
Постави коментар