Ingrediënten voor deeg (3 keer):
- 3 eieren
- 3 eetlepels suiker
- 3 eetlepels bloem
- 1 eetlepel cacao
- 60 g margarine
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 snufje zout
Crème ingrediënten:
- 6 dooiers
- 3 1/2 eetlepels suiker
- 3 1/2 eetlepels bloem
- 340 ml melk
- 70 g Nesquik
- 85 g margarine, kamertemperatuur
- 85 g poedersuiker
Meer:
- 350 ml zoetzure room
Voorbereiding:
Scheid de eidooiers, voeg een snufje zout toe aan het eiwit en meng tot een sterke saus.
Meng de eidooiers met de suiker en roer tot ze wit worden, voeg de droge ingrediënten toe en meng het eiwit lichtjes.
Doe bakpapier in een ronde pan (25-30 cm), schud het mengsel en bak 15-20 minuten op 200 graden.
Room:
Meng de eidooiers met de suiker, voeg de bloem toe, mix tot een gladde massa, voeg dan geleidelijk de melk toe en blijf mixen op lage snelheid.
Zet het vuur aan om te koken in een sherpa met een dikke bodem of op stoom, als het dikker wordt, haal van het vuur en roer de Nesquik erdoor.
Laat volledig afkoelen.
Meng margarine en poedersuiker.
Voeg toe aan gekoelde vulling.
Klop de zoetzure room op en voeg een paar eetlepels van de vulling toe.
Pas op dat je niet te veel roert, zodat de vulling niet te zacht wordt.
De rest van de zure room wordt gebruikt om te vullen.
Verdeel het in 3 delen of breng het aan.
Schors, Nesquik-vulling en zoetzure room, 3 keer.
Inrichting naar wens.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар