Componenten:
- 12 stuks ei
- 600 g suiker
- 3 eetlepels bloem
- 400 g pinda's
- 1/2 st margarine
- 5 stuks chocolade sneakers
- 100 g melkchocolade
- 150 g kookchocolade
Voorbereiding
- Klop 12 eiwitten met 400 g suiker. Pinda's bakken en mengen of hakken ze fijn. Voeg de eiwitten toe, voeg de bloem toe en meng met een keukenmachine, zorg ervoor dat de eiwitten niet vallen. Bak de korst in een ronde pan, de middelste op 180 graden gedurende 20 minuten, je zult het zelf zien. Snijd het in drie delen. Of als het makkelijker voor je is en je bent bang dat je gelijkmatig snijdt, dan raad ik aan om drie korstjes te bakken, vooral 4 eiwitten, 130 g pinda's en 130 g suiker.
- Klop de eidooiers en suiker los en stoom tot het een beetje dikker wordt (10-15 minuten). Hak de margarine fijn, voeg deze daarna toe en mix om alles te combineren. Hak zowel de melkchocolade als de chocolaatjes fijn en doe ze in de afgekoelde vulling. Ik heb deze keer wit gebruikt, zodat het oploste. Het is geweldig.
- Leg er chocoladeglazuur op, hoewel je een beetje vulling kunt scheiden voordat je de chocolaatjes plaatst, 3 eetlepels en er kookchocolade aan toevoegen en zo de cake vullen. Om een betere look te krijgen, kun je een injectiespuit gebruiken om er een versiering omheen te maken. Hak vervolgens in het midden twee snickers chocolade op de bladeren en giet alles over, besprenkel met een lepel met pindakaas.
- domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар