Cake met bananen en koekjes

 


De cake is erg zacht en heerlijk, erg gul. Uit deze maat wordt één grote verjaardagstaart verkregen. Bananen worden door alle kinderen aanbeden en koekjes verkorten het proces van het maken van een cake. Het kan ook worden gemaakt met een plasmakoekje, petit, je kunt zelfs een eierkoekje bakken, hoe je maar wilt!

Ingredienten:

  • 2 dubbele pakjes koekjes (400 gr)
  • 300 g gemalen koekjes
  • 200 g boter
  • 100 g poedersuiker
  • 400 ml sinaasappelsap (het maakt niet uit of het fanta of niet-koolzuurhoudend is, ik heb het gemaakt met citroen)
  • 700 ml melk
  • 2 vanillepudding (80 gr)
  • 5 eetlepels suiker
  • 200 ml zoetzure room
  • 20 bananen (ik leg er 20 en ze zijn dicht gerangschikt, dus het kan iets kleiner zijn of in twee rijen worden gerangschikt)
  • melk om koek in te dippen



Voorbereiding:

Kook de pudding eerst.

Roer de pudding met de suiker door een beetje koude melk en breng de rest van de melk aan de kook.

Kook als de melk kookt en roer tot het dikker wordt.

Haal de ingedikte pudding van het vuur, dek af met folie en laat afkoelen.

Maak de rest klaar als de pudding is afgekoeld.

Doop twee pakken koekjes of 200 g licht in melk en verdeel ze als de onderste rij van de cake. Ongeveer 8 koekjes gaan in 3 rijen.

Het is het beste om ze eerst droog te schikken om te zien hoeveel je hebt, daarna in melk te dopen en te schikken.

Voeg vervolgens het sap toe aan het gemalen koekje en meng. Klop de boter met de poedersuiker, voeg dan de koek- en sapmassa toe en klop alles door elkaar. Het mag niet dik zijn, maar het kan op een laag koekjes worden uitgesmeerd. Voeg eventueel een beetje melk toe.

Bedek de massa met koekjes over de koekjes.

Leg de in de lengte gesneden bananen op de koekjes.

Klop de zoetzure room op en klop de pudding met een mixer. Voeg dan de helft van de slagroom toe aan de pudding, klop, voeg dan de rest toe en klop nogmaals.

Breng op de bananen de helft van de vanillecrème aan, opnieuw een laagje koekjes gedoopt in melk en bedek met de rest van de vanillecrème.

Versier zoals gewenst.

Laat de cake een paar uur staan ​​en serveer.

Aangenaam.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар