Kokos cake


Kokosschil:

  • 6 eiwitten
  • 300 g kokos
  • 300 g suiker
  • snufje zout

Vanille crème:

  • 6 dooiers
  • 8 eetlepels suiker
  • 50 g dichtheid
  • 300 ml melk
  • 175 ml zoetzure room
  • 2 ml vanille-extract
  • snufje zout

Laagje chocolade:

  • 200 g chocolade
  • 75 ml zoetzure room


Voorbereiding:

Meng de eiwitten met een beetje zout en klop de schoven los, voeg suiker toe tot je een sterke shea krijgt.
Roer de kokos erdoor en meng voorzichtig.
Leg het bakpapier in de pan en giet het mengsel en bak op 170 graden tot de randen bruin worden.

Pas op, de bast is erg broos. Laat het afkoelen, verwijder het brandbare papier en leg het weer op de bakplaat.
Als het afgekoeld is haal je de cake voorzichtig uit de pan (voorzichtig, want hij is makkelijk te breken), haal je het papier eruit en leg je het terug in de pan waarin ik alles bak met bakpapier.

Smelt de chocolade en de zoetzure room samen en meng, giet dan over de korst en laat afkoelen.

Meng de umanca met de suiker en bloem, voeg dan 100 ml melk toe en breng de rest van de melk aan de kook, en kook het mengsel. Als het dikker wordt, haal dan van het vuur en laat volledig afkoelen.

Klop 175 ml zoetzure room erdoor en voeg al roerend toe aan de afgekoelde room.

Verdeel de room over een laag chocolade en decoreer naar wens.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар