Kinder pinguïn cake

 


Componenten:

  • 5 eieren
  • 5 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 bakpoeder

Voor room:

  • 500 ml zoetzure room
  • 3 eetlepels honing
  • 3 eetlepels melk
  • 1/2 theelepel vanille-extract

Voor glazuur:

  • 200 g kookchocolade
  • 6 eetlepels olie
  • 3 eetlepels melk


Voorbereiding:


Klop de eidooiers en de suiker los en voeg de bloem toe gemengd met bakpoeder en cacao.
Meng het eiwit door de vaste sneeuw en voeg het toe aan het cacaomengsel.

Bekleed een kleine vierkante bakplaat met bakpapier en giet het mengsel erin.

Bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Klop het zout en de zure room erdoor en giet er al roerend de melk, honing en vanille-extract bij.
Smelt 100 g chocolade apart met toevoeging van 3 eetlepels olie en 3 eetlepels melk. Smelt eerst de chocolade die in het midden van de cake komt en laat deze een beetje afkoelen.
Smelt de chocolade die uiteindelijk de hele cake zal bedekken voordat u deze over de cake giet.
Snijd het gebakken koekje in twee helften. Bestrijk de onderste helft met de helft van de room, maak hem plat en bestrijk hem met de gesmolten chocolade die je hebt gesmolten met olie en melk.
Laat in de koelkast staan ​​om het glazuur goed te laten afkoelen. Als het glazuur voldoende is afgekoeld, verdeel je de andere helft van de room erover. Bedek alles met een ander koekje.
Bestrijk het bovenste koekje met chocoladeglazuur van 3 eetlepels olie en 100 g chocolade. Serveer de cake goed gekoeld.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар