Kinder pinguïn taart

 

Ingrediënten:


5 eieren

5 eetlepels suiker

5 eetlepels bloem

2 eetlepels cacao

1 bakpoeder

Voor room:


500 ml zoetzure room

3 eetlepels honing

3 eetlepels melk

1/2 theelepel vanille-extract

Voor glazuur:


200 g kookchocolade

6 eetlepels olie

3 eetlepels melk


Voorbereiding:



 

Klop de eidooiers en de suiker los en voeg dan de bloem gemengd met bakpoeder en cacao toe.

Meng de eiwitten door de stevige sneeuw en voeg deze toe aan het cacaomengsel.


Bekleed een kleine vierkante bakplaat met bakpapier en giet het mengsel erin.


Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende ongeveer 20 minuten.


Klop de zure room erdoor en voeg dan al roerend melk, honing en vanille-extract toe.

Smelt 100 g chocolade apart met toevoeging van 3 eetlepels olie en 3 eetlepels melk. Smelt eerst de chocolade die in het midden van de cake gaat en laat deze een beetje afkoelen.

Smelt de chocolade waarmee je uiteindelijk de hele cake bedekt voordat je hem over de cake giet.

Snijd het gebakken koekje in twee helften. Smeer de onderste helft in met de helft van de room, maak hem plat en bedek hem vervolgens met de gesmolten chocolade die je hebt gesmolten met olie en melk.

Laat in de koelkast staan ​​om het glazuur goed te laten afkoelen. Als het glazuur voldoende is afgekoeld, smeer je de andere helft van de room erop. Bedek alles met een ander koekje.

Besmeer het bovenste koekje met chocoladeglazuur van 3 eetlepels olie en 100 g chocolade. Serveer de cake goed gekoeld.

0 Comments:

Постави коментар