Kor:
8 eieren
8 eetlepels suiker
4 eetlepels olie
9 eetlepels bloem
half bakpoeder (5 gr)
Siroop:
250 ml water
7 eetlepels suiker
5 theelepels ness-koffie
2 zakjes cashewnoten (zelfs beter als met rum)
Bestand:
500 ml zoetzure room
250 g roomkaas (Philadelphia en dergelijke)
7 eetlepels poedersuiker
Decoratie:
100 g gemalen wafels
Voorbereiding:
Klop de eiwitten tot schuim, voeg dan langzaam de suiker toe en blijf kloppen tot je een sterk en stevig schuim krijgt.
Voeg dan de eidooiers toe en roer opnieuw.
Voeg tot slot gezeefde bloem met bakpoeder toe en mix alles met een keukenmachine.
Giet het mengsel in een met bakpapier beklede bakplaat van 35 x 25 cm en plaats in een voorverwarmde oven van 180 graden tussen 20 en 25 minuten, afhankelijk van de oven.
Snijd het gebakken en afgekoelde koekje horizontaal door zodat je 2 dunne korstjes krijgt.
Meng voor de siroop water en suiker en zet deze op het vuur aan de kook.
Kort koken, dan verwijderen, koffie en cappuccino toevoegen, omroeren en laten afkoelen.
Klop de zoetzure room stijf en meng vooral de kaas en de poedersuiker. Combineer zoetzure room en kaas en meng. Meng niet te veel.
Week de korst met lauwe siroop en wacht tot het is opgenomen, breng dan een deel van de vulling, korst, siroop, vulling aan en bestrooi met gemalen wafels.
We laten de cake staan en serveren.
Prettig.
0 Comments:
Постави коментар