Ingrediënten voor de onderste laag:
300 g cacao petit koekjes
100 g gesmolten margarine
100 ml melk
Middelste stuk:
200 g roomkaas
50 g poedersuiker
200 ml zoetzure room
Chocolade deel:
2 zakjes (120 g) chocoladepudding zonder koken
500 ml melk
Decoratie:
200 ml zoetzure room of slagroom
geraspte witte en donkere chocolade, chocoladeballetjes
Voorbereiding:
Meng de koekjes en de gesmolten margarine. Roer goed zodat alle koekjes in contact komen met de margarine.
Voeg dan melk toe en roer weer goed door.
Doe de korstmassa in een bak van ongeveer 30 x 20 cm en druk aan met een lepel.
Ik heb bakpapier in de video gedaan om de cake uit de vorm te halen en ik kon hem er niet alleen uithalen, ik had hulp nodig. De cake blijft vrij in de pan. Of leg een taartring op een dienblad en maak dan een taart, en haal de ring er later weer af. Wat je ook wilt of hebt.
Als je met een lepel op het koekje drukt, maak je meteen een wit deel.
Meng roomkaas met poedersuiker. Klop de zoetzure room apart stijf. Meng roomkaas en zoetzure room.
Smeer de resulterende massa over het biscuitgedeelte.
Maak meteen een puddingdeel. Meng puddingpoeder en melk en klop.
Leg overal een beetje pudding en verdeel het gelijkmatig.
Je kunt alles gebruiken voor decoratie, ik heb hierboven vermeld wat ik heb gebruikt. Het maakt helemaal niet uit, het is belangrijk dat je het leuk vindt.
Koel de chocoladelasagne en serveer.
Prettig.
0 Comments:
Постави коментар