Het is noodzakelijk:
600 g kleine koekjes
1 kg frambozen
10 eetlepels suiker
3 frambozenpudding
2 dcl water
400 g chocolade
500 g slagroompoeder
2 dcl sinaasappelsap
Voorbereiding:
Doe frambozen en suiker in een kom, kook tot de suiker smelt. Klop 3 frambozenpudding apart met 2 dcl water, voeg toe aan de frambozen en kook tot ze dik zijn. Laat afkoelen en verdeel in 4 delen.
Klop 5oo g slagroom volgens de instructies op de zakjes en verdeel in 4 delen.
Vulling. Verdeel 200 g koekjes die u eerder in sinaasappelsap hebt gedoopt op een schaal.
Smelt 100 g chocolade met 2 eetlepels olie en giet dit over de koekjes. Laat 5 minuten in de koelkast staan om de chocolade hard te laten worden en bestrijk dan met 1 deel frambozenvulling en dan 1 deel slagroom. Opnieuw een rij koekjes, giet 100 g gesmolten chocolade met 2 eetlepels olie, 2 delen frambozenvulling, een laagje slagroom, koekje gegarneerd met 100 g gesmolten chocolade, 3 delen frambozenvulling, een laagje slagroom , koekjes gegarneerd met 100 g chocolade, 4 delen vulling van frambozen en bestrijken met de resterende slagroom. Versier zoals gewenst.
bron : http://svireceptisuzacistu5.info/
0 Comments:
Постави коментар