Ingrediënten
Voor schors:
- 3 x 5 eiwitten
- 3 x 10 theelepels poedersuiker
- 3 x 5 eetlepels gemalen walnoten
- 3 x 2 eetlepels bloem
Voor room:
- 1 liter melk
- 15 zumanaca
- 10 theelepels suiker
- 9 eetlepels bloem
- 250 g poedersuiker
- 250 g margarine / boter
- 150 g gemalen walnoten
- een beetje melk om de noten te stomen
- 200 g chocolade
- 3 zakjes vanille slagroom
- 200 ml melk of zuur water voor slagroom
VOORBEREIDING:
Maak 3 korsten van 5 eiwitten, 10 theelepels poedersuiker, 5 theelepels walnoten en 2 theelepels bloem.
Meng bloem en walnoten en meng lichtjes met losgeklopt eiwit.
Bak elke korst ongeveer 25 minuten op 180 graden. Als ze gebakken zijn, bedek ze dan met een doek terwijl je de room bereidt.
Room:
Meng 7 eidooiers met 10 theelepels suiker en 9 theelepels bloem en kook de room in 1l melk. Klop 8 eidooiers met 250 g poedersuiker.
Klop 250 g margarine apart, meng met de losgeklopte eidooiers en egaliseer met de afgekoelde room.
Scheid 1/3 van de vulling en voeg 150 g walnoten toe die met melk zijn gestoomd (er is een beetje melk voor nodig om het vlezig te maken).
Voeg in de resterende 2/3 van de vulling 200 g gesmolten chocolade toe op een zeer laag vuur.
Klop 3 vanillecrème met melk of zuur water en vul: korst, slakken, zwarte vulling, korst, slakken, witte vulling, korst, slakken, zwarte vulling. Leg glazuur op de randen. Ik heb zwarte vulling geplaatst omdat deze de meeste heeft.
Portie:
De cake is zo romig dat de korstjes nauwelijks voelbaar zijn, hij blijkt vrij groot te zijn, maar hij wordt ook snel gegeten omdat hij mooier is dan welke chocolade dan ook.
Bron: torteikolacici.com
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар