Ingredienten:
Voor schors:
3 x 5 eiwitten
3 x 10 theelepels poedersuiker
3 x 5 eetlepels gemalen walnoten
3 x 2 eetlepels bloem
Voor room:
1 liter melk
15 zumanaca
10 eetlepels suiker
9 eetlepels bloem
250 g poedersuiker
250 g margarine / boter
150 g gemalen walnoten
een beetje melk om de noten te stomen
200 g chocolade
3 zakjes vanille slagroom
200 ml melk of zuur water voor slagroom
Voorbereiding:
1. Maak 3 korsten van 5 eiwitten, 10 theelepels poedersuiker, 5 theelepels walnoten en 2 theelepels bloem. Meng de bloem en de walnoten en kneed ze lichtjes door de opgeklopte eiwitten met een keukenmachine. Bak elke korst ongeveer 25 minuten op 180 graden. Als ze gebakken zijn, bedek ze dan met een doek terwijl je de room klaarmaakt.
2. Room: Meng 7 eidooiers met 10 theelepels suiker en 9 theelepels bloem en kook de room in 1 liter melk. Klop 8 eidooiers met 250 g poedersuiker. Klop 250 g margarine apart, meng met de losgeklopte eidooiers en egaliseer alles met de afgekoelde room. Scheid 1/3 van de vulling en voeg 150 g walnoten toe die met melk zijn gestoomd (er is een beetje melk voor nodig om cassave te zijn). Voeg in de resterende 2/3 van de vulling 200 g gesmolten chocolade toe op een zeer laag vuur.
3. Klop 3 lagen vanillecrème met melk of zuur water en vul: korst, glazuur, zwarte vulling, korst, glazuur, witte vulling, korst, glazuur, zwarte vulling. Leg glazuur op de randen. Ik heb zwarte vulling geplaatst omdat deze de meeste heeft.
Portie
De cake is zo romig dat de korstjes nauwelijks voelbaar zijn, hij blijkt vrij groot, maar hij wordt snel gegeten omdat hij mooier is dan welke chocolade dan ook.
Auteur van sike en recept Sen Chi Toukach.
E-mail dit
Blog dit!
Delen op Twitter
Delen op Facebook
bron : http://svireceptisuzacistu5.info/
0 Comments:
Постави коментар