GEWELDIGE CAKE DIE JE ZELFS NA TWEE STUKKEN NIET KAN WEERSTAAN

 

INGREDIËNTEN
VOOR KOEKJES
Ronde mal met een diameter van 32 cm
6 eiwitten
4 eetlepels bloem
6 pap suiker
HEB MEER NODIG
100 g. Nutella
hazelnoot
klein koekje
VOOR FIL
1 l. melk
8 pap dichtheid
6 dooiers
10 pap suiker
1 vanillepudding
200 gr. margarine
3 vanillesuiker
100 g. chocolade koken

VOORBEREIDING
Kook de vulling van de gegeven ingrediënten (behalve chocolade) dik in melk en voeg in de kou margarine toe.
Wanneer gecombineerd, verdeel in twee delen en voeg gesmolten chocolade toe aan één.
Voor het koekje
Leg bakpapier op een bakplaat, bestrooi met margarine en bestrooi met hazelnoten.
Klop de eiwitten met de suiker, voeg de bloem licht toe en meng met een lepel en strooi over de hazelnoten ...
Bak 15 min. op 180 graden.
Als je klaar bent, draai je naar de kant waar de hazelnoten zijn, bestrijk ze met Nutella en leg de petit biscuits.
Verdeel witte room over het koekje, dan donker….
Klop 2,5 dcl. zoete room en smeer op room… ..
Garneer met grof gemalen hazelnoten ...
Laat de cake een paar uur in de koelkast staan ​​om de fijne room te laten stollen, snijd hem in stukjes en serveer.

bron : http://svireceptisuzacistu5.info/

0 Comments:

Постави коментар