De favoriete zwarte drank, een onvermijdelijk onderdeel van het ochtendritueel, heeft zijn weg gevonden naar snoep in zijn beste vorm. Geniet van het romige snoepje met de smaak van "zwart goud".
Ingrediënten:
Voor schors:
- 3 eieren
- 120 g poedersuiker
- 2 eiwitten
- 120 g bloem
- 1/2 theelepel kaneel
- een theelepel gemalen koffie
- een theelepel bakpoeder
Voor fil:
- 100 g boter
- 150 g pindakaas
- 2 eetlepels suiker
- 100 ml zoetzure room
Voor bijvullen:
- 100 g chocolade
- een theelepel boter
- 2 theelepels water
- poedersuiker naar smaak
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren los met suiker. Klop de eiwitten apart los. Meng de bloem met kaneel, koffie en bakpoeder en meng dan de eieren en het eiwit erdoor.
Giet het mengsel in een ingevette vorm en bak 40 minuten in de oven. Laat het gebakken koekje afkoelen. Klop voor de vulling zowel de boter met de suiker als de opgeklopte zoete room.
Snijd het koekje in de lengte door zodat je drie korstjes krijgt. Smeer de eerste en tweede korst in met de vulling. Maak de topping door de chocolade te smelten met een beetje water, suiker en boter. Bedek de cake ermee en laat hem minimaal drie uur in de koelkast staan tot hij wordt geserveerd.
Bron: pressonline.rs
0 Comments:
Постави коментар