NATTE CAKE: zo sappig en eenvoudig, voor elke dag

 

Ingrediënten

Deeg:

- 3 eieren
- 12 eetlepels suiker
- 12 eetlepels olie
- 12 eetlepels melk
- 12 eetlepels bloem
- 3 eetlepels cacao
- 1 bakpoeder

Voor bijvullen:

- 2 ½ dl melk
- 10 eetlepels suiker
- een beetje rum (als je kleine kinderen hebt, is het goed en zonder rum)

Voor coating boven:

- 3 slagroom

Voorbereiding:

Scheid het eiwit van de dooiers. Klop de eiwitten stijf en meng de eidooiers met een mixer op maximale snelheid, voeg suiker, olie, bloem, bakpoeder, melk en cacao toe.

Als alle ingrediënten goed zijn gecombineerd, voeg je het eiwit toe en roer je op de laagste snelheid. Je kunt zelfs de sneeuw met een lepel door het mengsel mengen. Giet het mengsel in een ingevette pan en zet in de oven op 180 ° C.

Giet het koude koekje over het nog warme koekje. Zet de slagroom in de kou en laat volledig afkoelen. Als je deze cake in het voorjaar stapelt, kun je slagroom en verse aardbeien in stukjes snijden.

Bron: coolinarka.com

0 Comments:

Постави коментар