PLAZMA ČOKOLADNI KOLAČ…MALO JE REĆI SAVRŠEN

 

VERPLICHT:
Voor de basis:
150 g Moto-koekjes (of andere koekjes gecombineerd met wat room)
150 g Plasmakoekjes (of pettit beure)
150 g boter
Voor de room:
500 g witte koeienkaas
2 eieren
1 eetlepel dichtheid
5 eetlepels poedersuiker
1 vanillesuiker
En meer: ​​400 ml milera + 4 eetlepels poedersuiker
Oreo-cheesecake overgoten met chocolade Voor ganache:
500 ml zoete room
150 g pure chocolade
100 g witte chocolade
En meer: ​​1 reep Milka-chocolade met Oreo-koekjes

VOORBEREIDING:
Hak beide soorten koekjes fijn voor de basis. U kunt dit doen door de koekjes in een zak te doen en ze met een vleeshamer te kloppen, of u kunt ze vermalen tot een multipractice. Smelt de boter en meng dit met de koekjes. Druk het resulterende mengsel, dat vrij los is, op de bodem van de cakevorm (24 cm in diameter), die je eerder hebt bedekt met boter en bestrooid met bloem. Bak de bodem 10 minuten in de oven op 170ºC. (Als je vorm een ​​beetje groter of iets kleiner is, maakt het niet uit, het enige dat kan gebeuren is dat je cake een beetje lager of hoger is. Voor de room, mix de kaas een paar minuten, voeg suiker toe
Meng het ei een voor een door de room en tot slot een eetlepel van de bouillon. Roer tot slot de fijngehakte Milka erdoor met een keukenmachine. Bestrijk de basis met de verkregen room, die u van tevoren kort heeft gebakken. Bak 30 min in de oven op 160ºC. Verdeel vervolgens een laag zure room over de cake, die je eerder hebt gemengd met poedersuiker, plaats de cake terug in de oven en bak nog eens 15 minuten. Giet pure chocoladeganache over de afgekoelde cake en laat deze volledig afkoelen en hard worden. Voor de ganache: verdeel de zoete room over twee kommen en verwarm beide. Voeg aan elk een soort chocolade toe, die onder constant roeren moet worden gesmolten. De ganache is gaar als de massa gelijkmatig bruin wordt. Koel de ganache ongeveer 10 minuten al roerend, zodat de kaascrème niet smelt in contact met de warme chocolademelk. Witte chocoladeganache is wat zeldzamer en duurt langer om uit te harden, maar je gaat de cake er toch mee versieren. Koel op kamertemperatuur, niet in de koelkast.

bron : https://svireceptisuzacistu5.info

0 Comments:

Постави коментар