ER IS GROTE INTERESSE VOOR DIT CAKE-RECEPT OP INTERNET ... VOLLEDIG WAAROM DIT EEN VAN DE BESTE CAKES IS DIE JE HEBT GETEN

 

INGREDIËNTEN:
Biscuit:
Dit zijn de hoeveelheden ingrediënten voor één koekje, je hebt er twee nodig. -
6 eieren
110 g suiker
5 eetlepels cacaopoeder
100 g gladde bloem
1 bakpoeder
150 ml melk
150 ml olie

Chocoladepuddingroom
850 ml melk
2 puddingpoeders met chocoladesmaak
90 g suiker
100 g melkchocolade

Vanillecrème pudding
850 ml melk
2 puddingpoeders met vanillesmaak
90 g suiker
1 vanillesuiker
125 g boter

VOORBEREIDING:
Voeg een snufje zout toe aan de eiwitten en meng ze tot een stevig beslag. Klop de eidooiers los met de suiker. Voeg de cacao toe, meng kort en voeg dan de melk en olie toe. Voeg dan bloem en bakpoeder toe en meng alles lichtjes. Roer tot slot de eiwitten erdoor met een keukenmachine. Giet het koekjesmengsel in een ingevette en met bloem bestoven bakvorm (25 × 35 cm) en bak 15-20 minuten op een temperatuur van 180 ° C. Gebruik een tandenstoker om het deeg te controleren en bak het.

In plaats van twee dezelfde korstjes te maken, kun je er ook een halveren, als deze niet te dun is (naar wens) Bereid de chocoladeroom op dezelfde manier als de vanillecrème, voeg gewoon de gemalen chocolade toe aan de gekookte pudding in plaats van boter. Giet de hete room over de koekjes. Om de vanillecrèmepudding te bereiden, kookt u samen met de suiker volgens de instructies op de verpakking. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden boter toe en roer tot het gesmolten is. Giet de vanillecrème over de chocoladeroom en voeg dan de tweede korst toe. Maak een chocoladevulling en giet deze over de cake. Koel de cake voor het serveren eerst op kamertemperatuur en daarna in de koelkast.

Bron: masterchef-recepti.com

bron : https://svireceptisuzacistu5.info

0 Comments:

Постави коментар