Ingredienten:
15 dkg margarine
25 dkg suikerreep
4 eidooiers
25 dkg bloem
1 bakpoeder
10 dkg walnoten, geroosterde amandelen of hazelnoten
2-3 repen chocolade
2 dcl melk.
Voorbereiding:
Meng margarine met suiker, voeg eidooiers, gemalen walnoten, hazelnoten of amandelen toe (hazelnoten en amandelen moeten licht gebakken worden op laag vuur, het zal linden en een intens aroma "vrijgeven") en andere ingrediënten. Bak 40 min. bij 180 C.
4 eiwitten
20 dkg suiker
Klop 4 eiwitten los en giet 20 dkg spinaziesuiker (spinaziesuiker - giet suiker met 1/2 theelepel water en kook op laag vuur, wacht tot het water een beetje is verdampt en giet het hete mengsel over de eiwitten). Zet de afgewerkte cake op.
3 eetlepels water
3 eetlepels suiker
10 dkg chocolade
8 dkg boter of margarine
Giet over het eiwit. Gedaan !!! Wacht tot het glazuur een beetje is uitgehard, steek de cake uit en geniet ervan. In verrukking!
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар