GRANDISIMO CAKE: Genereus, romig, met een dunne korst

 

Nog een fantastische cake, groot, genereus, romig, met een dunne korst, voor iedereen die van deze romige taarten vol vulling houdt.

Dek af - ingrediënten voor één, en bak er 4:

- 4 eiwitten
- 5 eetlepels suiker
- 50 ml koud water
- 1 eetlepel bloem
- 2 eetlepels cacao
- 4 eetlepels gemalen, geroosterde hazelnoten
- 5 g bakpoeder, platte lepel

Phil I en II:

- 1,5 liter melk
- 16 dooiers
- 12 eetlepels suiker
- 10 eetlepels bloem
- 5 eetlepels dichtheid (zetmeel, zetmeel)
- 375 g margarine of 350 g boter
- 150 + 50 g chocolade
- 100 g gehakte hazelnoten
- 500 ml zoetzure room
- 1 of 2 theelepels ness-koffie, afhankelijk van hoe sterk je de smaak lekker vindt, als je een kindertaart maakt, raad ik er maar één aan, vanwege de mildere smaak of witte melkchocolade en het witte gedeelte van Eurocream, je hebt gewonnen het gaat niet fout.

Klop de eiwitten met de suiker tot een stevig schuim, giet er dan koud water bij en klop alles opnieuw. Voeg dan bloem, cacao, bakpoeder en gemalen hazelnoten toe en combineer alles met een spatel of fornuis.

Schud in een bakplaat van 30 × 39 cm, met randen, en bak ongeveer 15 minuten. Kijk na 10 minuten hoeveel korst er nog nodig is om te bakken.

Het dienblad wordt gemeten met de randen, zodat de bodem iets kleiner is. Fabrikanten meten meestal alles samen, zodat ze op de etiketten schrijven. Het is mij overkomen om een ​​dienblad van 35 × 25 cm te kopen, en als ik het thuis meet, is het 30 × 20, omdat de bodem belangrijk voor ons is en alles belangrijk voor hen ... Herhaal dit nog 3 keer.

Klop voor de vulling de eidooiers, de bloem, het bindmiddel en een beetje koude melk. Zet de rest van de melk op middelhoog vuur aan de kook, zodat je je niet verbrandt. Als de melk kookt, kook dan de dooiers en roer tot ze dikker worden.

Breng de resulterende eidooierpudding over in een andere kom, dek af met folie en laat afkoelen. Voeg zachte, gehakte boter toe aan de afgekoelde vulling en klop. Als je margarine toevoegt, klop het dan eerst, voeg dan de afgekoelde eidooierpudding toe en klop alles. Verdeel in drie delen.

Smelt 150 g chocolade in stoom of in de magnetron, voeg toe aan een deel van de vulling en klop alles op. Voeg in het tweede deel van de vulling de fijngehakte resterende 50 g chocolade en gehakte hazelnoten toe en klop alles op.

Voeg in het derde deel een gesmolten theelepel ness-koffie toe aan een beetje heet water en meng alles opnieuw. Klop de zoetzure room als slagroom, niet te hard. Maar als dat je overkomt, voeg dan gewoon melk toe en roer.

Voeg twee eetlepels zoetzure room toe aan de vullingen en maak opnieuw met een mixer. Vul de korst, vulling, zoetzure room, in de gewenste volgorde, maar zorg ervoor dat de hardste vulling naar beneden is, zodat deze de cake vasthoudt. Versier naar wens en laat afkoelen.

Bron: brzikolaci.com

0 Comments:

Постави коментар