Ingrediënten:
- 275 g plantaardige boter
- 330 g poedersuiker
- 60 g cacaopoeder
- 1 eetlepel vanille-extract
- 20 koekjes Petit Buere
- 60 ml melk
Voorbereiding:
Doe plantaardige boter in een hete pan om te smelten. Meng ondertussen in een kom poedersuiker, cacaopoeder, melk, vanille-extract, gesmolten boter. Meng goed tot je een gladde chocolademassa krijgt.
Bekleed een diepere bakplaat of cakevorm met bakpapier.
Verdeel een dikke laag chocolademengsel over de bodem en leg de koekjes naast elkaar. Herhaal hetzelfde proces totdat je de gewenste hoogte van de cake hebt bereikt.
Zorg ervoor dat u de koekjes op de koekjes legt, zodat u ze later gemakkelijker kunt snijden.
Zet in de koelkast om af te koelen, verwijder, snijd en serveer bestrooid met poedersuiker of kokosmeel.
0 Comments:
Постави коментар