Sappige chocoladetaart

 


Ingrediënten voor de korst, via deze twee:

  • 5 eiwitten
  • 5 eetlepels suiker
  • 4 eetlepels gemalen walnoten
  • 1 eetlepel paneermeel

Vullen (deel I)

  • 10 eidooiers
  • 10 eetlepels suiker
  • 100 g chocolade

Phil (deel II)

  • 7 dl melk
  • 100 g dichtheid (of 2 pudding Dr. Oetker-nougat)
  • 3 eetlepels suiker
  • 250 g gemalen koekjes
  • 100 g gemalen walnoten
  • 100 g chocolade

Phil (deel III):

  • 250 g margarine
  • 100 g poedersuiker

Meer:

100 g chocolade
500 ml zoetzure room

 



Voorbereiding:

Klop het eiwit los, voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is opgelost.

Voeg tenslotte gemalen walnoten en pretzels toe.

Combineer met een keukenmachine, giet in een met bakpapier beklede bak met een diameter van 23 cm en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ongeveer 15 minuten. De schors zal eerst groeien en als je hem eruit haalt, zal hij redden. Wees niet bang om iets goeds te doen. Bereid op deze manier de tweede korst voor. Als je een grote cake wilt, bak dan de derde en gebruik de dooiers in de eidooiervulling. Er kunnen 3 korstjes gebakken worden omdat er een zeer grote hoeveelheid room wordt verkregen.

Klop de eidooiers 5 minuten los met de suiker, om de suiker wit te maken en te smelten, en zet het vervolgens op stoom om te koken.

Bij verhitting gedurende 15 minuten. Verwijder, voeg dan chocolade toe en roer om te smelten. Koel helemaal af.

Zet 500 ml melk op het vuur om te koken. Los de pudding of het bindmiddel met suiker op in 200 ml melk en kook het mengsel als het kookt. Roer tot het dik wordt, haal dan van het vuur, voeg chocolade, walnoten en koekjes toe en roer om alles te combineren. Koel helemaal af.

Klop de margarine met poedersuiker, voeg de eidooiervulling toe en meng, voeg dan nog een afgekoelde vulling toe en klop alles. Je krijgt een heleboel filets.

Ik deed folie in de vorm waarin ik de korst bakte en stapelde de cake op.

schud de helft van de vulling eruit, leg dan de korst, breng dan een halve maat opgeklopte zoetzure room (250 ml) aan op de korst, schud dan het andere deel van de room eruit en bedek met de korst.

Ik heb het 2 uur in de vriezer laten liggen en daarna op de bak gedraaid. dat is het beste voor mij, de cake staat zeker en is overal hetzelfde, er is geen marteling met spreiden. Als je geen mal hebt, kun je alles in een sherpa doen.

Verhit de rest van de zoetzure room, zelfs als deze heet is, maar niet kookt, haal van het vuur, voeg dan de chocolade toe en roer om te smelten. Zet een uur in de vriezer om in te stellen voordat je de cake rondom en bovenop uitspreidt. Versieren.

De cake kan direct geserveerd worden, er is geen wachttijd want hij staat al 2 uur op de tafel.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар