Ingrediënten
Biscuit: - 2 eieren - 6 dagen suiker - 6 dagen bloem - bovenop een bakpoeder mes - een halve eetlepel water (+ kan een beetje olie) Room: - 2 eieren -
10 dagen suiker - 10 dagen chocolade - 20 dagen boter (of margarine) Dippen: - 2 dcl melk - 20 dagen chocolade - 10 dagen suiker - 15 dagen boter (of margarine) - 20 dagen kokosmeel
Geplaatst in Zoete gerechten GEROLDE KAPPERS: Sinds ik ze heb geprobeerd, maak ik ze de hele tijd Ingrediënten Biscuit: - 2 eieren - 6 dagen suiker - 6 dagen bloem - bovenop een bakpoeder mes - een halve eetlepel water (+ kan een beetje olie) Room: - 2 eieren - 10 dagen suiker - 10 dagen chocolade -
20 dagen boter (of margarine) Dippen: - 2 dcl melk - 20 dagen chocolade - 10 dagen suiker - 15 dagen boter (of margarine) - 20 dagen kokosmeel Voorbereiding: Twee van deze koekjes worden gebakken.
Meng het eiwit om een stevige sneeuw te krijgen, voeg suiker, eigeel, bakpoeder, water (en een beetje olie, minder dan water) toe.
Bak het koekje op een grote bakplaat bekleed met bakpapier. Verdeel het deeg op papier en bak op 170 C gedurende 10-15 minuten. (afhankelijk van de oven mag het koekje niet uitdrogen omdat het dan niet kan worden gerold).
Stoom voor de room 2 hele eieren en suiker. Als het schuimig en romig wordt (na ongeveer 10-15 minuten), voeg dan de in blokjes gescheurde chocolade toe. Haal uit de stoom en roer tot de chocolade is gesmolten.
Voeg de bereide boter toe aan de afgekoelde room. Verdeel de helft van de room over elk koekje.
Snijd ze in reepjes van ongeveer 3 cm breed. Rol een beetje en snijd met een mesje (zodat je kleine rolletjes krijgt) enzovoort tot het einde.
Dit is hoe de rolletjes eruit zien voordat ze in kokos worden gedompeld en gerold. Je hoeft je geen zorgen te maken als je een beetje room van de rol lekt of als er ergens een koekje barst, het wordt allemaal gecamoufleerd met kokos. Kook melk, chocolade, suiker en boter.
Haal van het vuur en roer tot alles gelijkmatig is geëgaliseerd en een beetje afgekoeld om een mooie (in de dikst mogelijke laag) grip van het koekje te maken.
Eh, je zit nu op een paard. Het gemakkelijkste deel volgt. Doop de broodjes in chocolade en rol in kokos, en je fijne toefjes zijn klaar.
Bron: coolinarika.com
0 Comments:
Постави коментар