Ingredienten: - 5 eieren - 8 eetlepels suiker - 8 eetlepels olie - 8 eetlepels bloem - 3 eetlepels cacao - bakpoeder Fil 1: - 8 dl melk -
15 eetlepels suiker - 8 eetlepels dichtheid - 250 g margarine Fil 2: - 0,5 l slagroom - 100 g melkchocolade - 150 g kookchocolade Baai: - Een glas water -
Een kopje suiker Voorbereiding: Klop de ingrediënten voor het koekje en bak op 200 graden.
Kook tijdens het bakken de laurier. Laat beide bijna afkoelen en giet er dan overheen.
Kook melk en suiker, voeg de dichtheid toe opgeklopte melk (neem vanaf 8 dl).
Lepels met dichtheid moeten aan de bovenkant zitten, maar niet erg vol. Voeg de eerder opgeklopte margarine toe aan de afgekoelde vulling en verdeel het over de cake.
Breek de chocolaatjes in vloeibare slagroom en laat deze op lage temperatuur koken tot de chocolade volledig is gesmolten.
Laat halverwege afkoelen en giet dan langzaam over de cake.
De eerste keer dat ik het maakte, had ik een hete vulling en terwijl ik het op de witte vulling goot, maakte ik plotseling een gat Ook bij het plaatsen de witte vulling goed uitlijnen zodat de chocolade niet dikker wordt waar de cake lager is.
Laat in de koelkast staan tot de chocolade hard wordt en leg dan de folie op de bakplaat. Bron: torteikolacici.com
0 Comments:
Постави коментар