Toen ik dit recept vond, wilde ik niet geloven dat het zou werken.
Maar iets gaf me geen gemoedsrust,
dus dezelfde dag ging ik uitproberen hoe die cake eruit zou zien - en was aangenaam verrast -
zowel door de snelheid als de smaak ...
Ingrediënten:
-
200 g gemalen hazelnoten (of amandelen of walnoten of havermout)
- 80 g suiker
- 3 eieren
-
1 uur žl. bakpoeder
- olie om de mal in te vetten
- cakeglazuur indien gewenst
Voorbereiding:
De bereiding is eenvoudig, het kan niet eenvoudiger, en alles wat je nodig hebt is een magnetron die kan bakken / koken op 600 W.
Dus laten we in volgorde gaan:
- Meng hazelnoten, eieren, suiker en bakpoeder
- Giet het mengsel in een bakje dat in de magnetron kan (siliconen mal of tupperware bakje)
-
Zet de magnetron op 600 W.
- Bak 5 minuten
- Haal uit de magnetron en laat 5-10 minuten afkoelen, verwijder en serveer.
Bron: coolinarika.com
0 Comments:
Постави коментар