EEN CHOCOLADECAKE DIE U MET UW VOETEN DOODT

 


Ingrediënten voor de schors: Bak van deze ingrediënten 2 korstjes in een bakplaat van 35 x 24 cm. - 125 g boter - 100 g suiker - 2 eieren - 150 g witte bloem van zachte tarwe - 

1/2 zak Docela bakpoeder - 2 eetlepels cacao van goede kwaliteit - 200 ml yoghurt op kamertemperatuur Het dossier: - 500 g mascarpone kaas (vindija) - 2-3 eetlepels poedersuiker (of naar uw smaak) 

- sap van 1/2 citroen - Een beetje vanille-extract - 

170 g pure chocolade - 200 ml zoete slagroom Glazuur (ganache) - 200 g melkchocolade - 20 g kookchocolade - 200 ml Slagroom 5+ Dolcela Schors voorbereiding: Zachte botermix met suiker. Voeg vervolgens de eieren toe en meng, dan de bloemingrediënten en tenslotte yoghurt op kamertemperatuur. Verenig alles. 

Verdeel het mengsel in 2 delen en bak 2 losse korstjes in een bakje van 35 × 24 cm (of iets vergelijkbaars) dat bekleed moet worden met bakpapier. 

De korst is erg dun, bak ongeveer 15 minuten op 180 graden. Vulling voorbereiding: 

 Giet de zoete room over de chocolade en verwarm tot een gematigde temperatuur om alles te smelten, laat afkoelen. Meng de kaas, suiker, vanille en sap van een halve citroen en voeg dan toe aan het afgekoelde mengsel van chocolade en room, meng alles goed. 

Stapelen: KORA - 1/2 FILA- KORA- 1/2 FILA Over chocoladeglazuur of ganache zoals gewenst. In mijn geval is het een ganache van de genoemde ingrediënten. 

Koel de cake en snij in blokjes van 3,5 × 3,5 cm of zoals gewenst. 

bron/ najbolji-recepti.com

0 Comments:

Постави коментар