- 200 ml melk of zuur water voor slagroom Voorbereiding: Maak 3 korsten van 5 eiwitten, 10 theelepels poedersuiker, 5 theelepels walnoten en 2 theelepels bloem. Meng de bloem en de walnoten en kneed ze lichtjes door de losgeklopte eiwitten met een keukenmachine. Bak elke korst ongeveer 25 minuten op 180 graden. Dek ze na het bakken af met een doek terwijl u de room bereidt. Room: Meng 7 eidooiers met 10 theelepels suiker en 9 theelepels bloem en kook de room in 1 liter melk. Klop 8 eidooiers met 250 g poedersuiker. Klop 250 g margarine apart, meng met de losgeklopte eidooiers en egaliseer alles met de afgekoelde room. Scheid 1/3 van de vulling en voeg 150 g walnoten toe die met melk zijn gestoomd (er is een beetje melk voor nodig om cassave te zijn). Voeg in de resterende 2/3 van de vulling 200 g gesmolten chocolade toe op een zeer laag vuur. Klop 3 kopjes vanillecrème met melk of zuur water en vul: korst, glazuur, zwarte vulling, korst, glazuur, witte vulling, korst, glazuur, zwarte vulling. Leg glazuur op de randen. Ik heb zwarte vulling geplaatst omdat deze de meeste heeft. De cake is zo romig dat de korst nauwelijks wordt gevoeld, hij wordt vrij groot, maar hij wordt ook snel gegeten omdat hij mooier is dan welke chocolade dan ook.
Izvor:infokuhinja.com/najbolji-recepti.com
0 Comments:
Постави коментар