Ingrediënten:
5 eieren
5 eetlepels suiker
6 eetlepels bloem
2 eetlepels olie
2 eetlepels cacao
Bestand:
500 g zure room
200 g poedersuiker
300 g gemalen koekjes
200 ml zoetzure room
200 ml melk
Voorbereiding:
Zet de oven aan om voor te verwarmen op 200 graden.
Klop intussen de eiwitten met de toevoeging van suiker tot een sterke saus.
Voeg dan de eidooiers toe, klop, voeg dan de olie toe en klop opnieuw.
Voeg tot slot bloem en cacao toe, meng alles met een spatel en schud in een grote ovenschaal bekleed met bakpapier of ingevet met olie en bestrooid met bloem.
Afhankelijk van de oven ongeveer 20 minuten bakken. Het moet fijn zacht blijven.
Klop de zoetzure room stijf.
Klop zure room en poedersuiker op en combineer met zoetzure room.
Voeg de koekjes toe en klop alles door elkaar.
Snijd de korst in twee delen om twee kleinere te krijgen.
Giet de helft van de melk over de eerste, wacht tot deze is opgenomen en breng dan de helft van de vulling aan.
Vouw met de andere, die we overgieten met de rest van de melk, wacht tot deze is opgenomen, bedek dan met de rest van de vulling en rasp de melkchocolade er grof over.
Laat afkoelen en serveer.
0 Comments:
Постави коментар