Componenten
- 6 eieren
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels bloem
- 3 eetlepels bittere poep
- Bakpoeder
Voor de crème
- 7 dcl melk
- 5 eetlepels griesmeel
- 1 vanillepudding
- 20 dagen boter
- 6-7 eetlepels suiker (in het origineel staat er 12)
- 1 vanillesuiker
Agda
- 2 dcl water
- 15 dag suiker
Glazuur
- 15 dag chocolade
- 5 dagen boter
- 1 eetlepel olie
Voorbereiding
Klop de eieren en suikers schuimig. Meng de gezeefde bloem en cacao, combineer en meng tot slot het bakpoeder met een keukenmachine. Giet in een ingevette en met bloem bestoven bakplaat en bak 20 minuten op 200 C.
Kook water en suiker gedurende 10 minuten, giet hete agave over het koekje. Koel. Kook het griesmeel in 2 dcl melk, koel. Kook de pudding in de resterende (3 dcl) melk.
Meng hete pudding en afgekoeld griesmeel, laat het mengsel afkoelen en meng de voorbereide boter met suiker. Bestrijk het afgekoelde koekje met de vulling. Besprenkel met chocoladeglazuur.
0 Comments:
Постави коментар