Recept voor Oreo cheesecake

 

Blaffen:

300 g gemalen oreokoekjes

100 g gesmolten boter

80 ml melk

60 g poedersuiker

Bestand:

500 gram roomkaas

150 g poedersuiker

1 eetlepel vanille-extract

100 g gesmolten witte chocolade

250 ml zoetzure room

150 g gemalen oreokoekjes

Ter decoratie:

80 g gemalen oreokoekjes

Schors: Grootte van de cakevormhoepel Bedek 22 cm met transparante folie en plaats deze op de taartvorm. Bestrijk de binnenkant van de schaal met olie. Doe gemalen oreokoekjes (je kunt ook naar eigen smaak koekjes gebruiken) in een kom. Voeg poedersuiker toe en roer. Voeg vanille-extract, melk en gesmolten boter toe. Combineer de ingrediënten met een lepel (ik deed het met de hand) en serveer op een taartplateau. Vorm een ​​​​korst (je kunt kiezen of je een lepel gebruikt of een diepvrieszak op je hand legt en vervolgens met de hand een korst vormt).

Vulling: Doe de roomkaas in een diepere kom, voeg poedersuiker toe en klop met een mixer (sterkte tussen de laagste en hoogste snelheid). Voeg vanille-extract en gesmolten witte chocolade toe (smelt de witte chocolade op de laagste temperatuur of stoom). Garde. Klop de zoetzure room stijf, maar niet te strak. Voeg het twee keer toe aan het mengsel met de roomkaas en meng goed met een spatel of een keukenmachine. Voeg tot slot de gemalen oreokoekjes toe en roer. Leg de vulling op het deksel en verdeel het gelijkmatig. Strooi gemalen oreokoekjes op het oppervlak en laat minimaal 4-5 uur in de koelkast staan ​​(ik heb het een nacht laten staan).

Als de vulling goed is uitgehard, haal je de cake uit de koelkast, verwijder je de ring en snijd je de cake aan. Genieten van!!

0 Comments:

Постави коментар