Voor schors:
24 eiwitten
30 eetlepels suiker
400 g gemalen walnoten
8 eetlepels pretzels
8 eetlepels bloem
Voor bestand:
24 dooiers
2 hele eieren
20 eetlepels suiker
400 g chocolade
300 g margarine
Klop de eiwitten tot een stevige sham. Als alles goed is geslagen, voeg dan geleidelijk de suiker toe en roer tot de suiker is gesmolten. Voeg paneermeel, bloem en gemalen walnoten toe. Kneed het licht met een spatel en giet het in de bakplaat. Bak ongeveer 12 minuten op 200 C. Herhaal het proces met de andere korsten. Klop 4 korsten van elk 6 eiwitten los. Voor de vulling is het noodzakelijk om de dooiers, hele eieren en suiker met een mixer schuimig te kloppen en de vulling op stoom te koken. Voeg de gebroken chocolade toe aan het vuur en roer tot de chocolade smelt. Meng de koude vulling met de opgeklopte margarine. Vulling: korst, vulling, korst ... Versier naar wens. Prettig!
0 Comments:
Постави коментар