Cake "Bingoblokjes" recept

 

Blaffen:


4 eieren

4 eetlepels suiker

4 eetlepels olie

1 eetlepel cacao

4 eetlepels bloem

5 g of een halve zak bakpoeder

Bestand:


750 ml melk

2 puddingen met vanillesmaak

1 eetlepel bloem

150 g kristalsuiker

250 g margarine of boter

75 - 100 g chocolade

75 - 100 g gemalen koekjes (ik heb 80 g gedaan en dat is genoeg)

3 pakken (450 gr jaffa koekjes)

pettit koekjes voor één rij, ongeveer 250 gr

sinaasappelsap om de korst in de koekjessaus te gieten



 

Voorbereiding:


We zullen de vulling eerst koken om het af te koelen.


Meng pudding en suiker met een beetje koude melk en zet de rest van de melk op het vuur aan de kook.


Als het een beetje kookt, kook je de pudding en roer je tot hij dikker wordt, haal dan van het vuur, dek af met huishoudfolie en laat afkoelen.


Maak er dan een korstje van. Het dienblad is 32 x 23 cm of geschatte afmetingen.


Klop de eiwitten op met de suiker, voeg dan de eidooiers en olie toe en klop alles op.


Voeg als laatste de walnoten, bloem, cacao en bakpoeder toe en meng alles.


Leg het bakpapier in de pan, giet dan de korst eruit en zet het om te bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden, verlaag dan de oven naar 180 graden.


Afhankelijk van de oven ongeveer 20 minuten bakken. Koel ook de gebakken korst.


Klop de boter of margarine op, klop de pudding, voeg dan de boter toe en klop alles door elkaar.


Smelt de chocolade.


Verdeel de vulling in 3 delen, voeg dan gemalen koekjes toe aan één, gesmolten chocolade aan één en meng, en de derde blijft vanille.


Besprenkel de korst met sinaasappelsap, bedek de biscuitvulling, dip de jaffabiscuit in het sap, vouw hem ondersteboven op de vulling, bestrijk met chocoladeroom, dip de pettitkoekjes in het sap, vouw de vulling eroverheen, doe vanille crème bovenop.


Giet al het glazuur van 100 g chocolade en 3 eetlepels olie die we op laag vuur of in de magnetron hebben gesmolten.


Laat de cake hard worden.


Haal het voor het opdienen 15 minuten uit de koelkast en laat het staan ​​zodat de chocolade niet barst bij het snijden en er slagroom bovenop kan worden toegevoegd, dus dergelijke problemen zijn er niet.


Prettig!

0 Comments:

Постави коментар