Choco prinses donuts

 

Voor donuts:

    100 ml olie
    200 ml water
    140 g scherpe bloem
    30 g cacao
    4 hele eieren (ik probeerde een vijfde toe te voegen, maar de massa zoals ik hierboven vermeldde toen ik erin kneep ging naar beneden, de donut stond niet rechtop, misschien een vijfde ei als ze erg klein zijn)

Het dossier:

    6 dooiers
    750 ml melk
    180 g suiker
    90 g dichtheid
    100 g boter
    100 g pure chocolade
    500 ml zoetzure room

Voorbereiding:

Eerst koken we de vulling. Meng de eidooiers, suiker en verdikkingsmiddel met een beetje melk en zorg ervoor dat er geen klontjes ontstaan ​​en breng de rest van de melk aan de kook.

Als het een beetje gekookt heeft, schudt u het in een kom met de eidooiers, roert u opnieuw goed en keert u terug naar de sherpa om op middelhoog vuur te koken. Dit is de beste manier om klontjes te voorkomen, maar je bent moe of denkt dat het niet nodig is om de eidooiers gewoon in de massa met melk te koken.

Als de massa is ingedikt, haal van het vuur en voeg de gehakte boter en gebroken chocolade toe, roer tot alles is gesmolten en gecombineerd.

Leg de folie erop en laat afkoelen.

Meng voor de donuts water en olie en breng aan de kook.

Zodra het begint te koken, voeg je bloem en cacao toe en roer je een paar seconden krachtig door.

Haal van het vuur en blijf roeren om alles te roeren.

Als je kleine klontjes hebt, is het niets ergs, het kan voor mij hetzelfde zijn, dus ze zijn achteraf best ok.

Laat afkoelen. Roer tussendoor om het sneller te maken.

Breng het warme mengsel een beetje aan met een mixer om de massa verder af te koelen en de klontjes te breken.

Nu is het tijd om eieren toe te voegen.

Voeg een voor een toe en roer goed door.

de massa die je krijgt is de massa voor een stevigere taartvulling.

Alles wordt je verteld als je de eerste donut uitknijpt.

Knijp op een met papier beklede bakplaat en wacht een minuut. Als het er nog steeds goed uitziet, is dat het, geen zorgen.

Als het glijdt en zich verspreidt, is het niet goed, de massa is zacht, voeg een lepel scherpe bloem toe, het zal het ding repareren.

Terwijl je de donuts uitknijpt, verwarm je de oven voor op 180 graden. Laat de donuts 20 minuten bakken op 180 graden, verminder dan tot 150 en bak nog 20-30 minuten verder. Dat andere deel kan ik je niet precies vertellen, omdat het afhangt van de grootte van de donut, de stroom, je kachels. Hoewel als je nog 30 minuten bakt, je niets kunt verliezen, ze zullen niet doorbranden. Op de een of andere manier moet je zelf oordelen, maar open de oven niet gedurende minstens 30 minuten, volg door het glas. Als je denkt dat ze klaar zijn, open de oven, neem er een in je hand, ze moeten licht zijn, als veren, dan zijn ze gegroeid en van binnen gebakken. Dat kun je nog eens testen. Sluit de oven, neem een ​​mes en snijd de donut, zo heet, in stukken. Het is krokant van buiten en kijk hoe het van binnen is. Alles moet niet erg plakkerig zijn, dan moeten ze nog op lage temperatuur gebakken worden, meer bepaald droog, als het een beetje plakkerig is, zijn ze klaar, want als ze afkoelen, krimpt dat deel door afkoeling. Als je ze eruit haalt en ze staan ​​rechtop, en als de tinten vallen, betekent dit dat ze niet genoeg gebakken zijn omdat de massa dunner was, meer water bevat en langer moet bakken, hetzelfde kan gebeuren als de massa te dik was , het kon niet lekker groeien en de rest zijn ongebakken, opgezette delen. Als ze tijdens het bakken een beetje barsten en dat is oké. Ugh, ik denk niet dat ik iets vergeten ben. Dat deel is iets ingewikkelder...

Klop voor de vulling de zoetzure room erdoor en klop er ook de chocoladevulling door.

Voeg twee eetlepels zoetzure room toe aan de vulling en klop opnieuw.

Snijd de donuts door en vul ze eerst met chocoladevulling en daarna met zoetzure room. Ook al was de binnenkant wat zachter, om nog maar te zwijgen van kleverig, het dekt allemaal de vulling (knipoog, knipoog)

Doe een dop erop en bestrooi met poedersuiker.

Aangenaam!

bron domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар